İster büyük bir aileye sahip olun ister küçük,ister evinizde evcil hayvanlar olsun ya da çok sıklıkla misafirleriniz ziyarete gelsin, evinizde en çok ihtiyacınız olan ve kullandığınız eşya koltuklarınızdır.Herkes tarafından ve sıklıkla kullanılan koltuklarınızın temizliği söz konusu olduğunda,temizlik işinin uzmanı ve güvenilir bir koltuk yıkama firmasına ihtiyacınız olacaktır.Güzel Evim izmir hatay koltuk yıkama firmaları on yılı aşan koltuk yıkama tecrübesi dahilinde sizinle paylaşmak istediği birçok deneyimi ve önerileri bulunmaktadır.

Yapılan bir araştırma sonuçlarına göre evde en çok  solunum yolu rahatsızlıklarına sebep olan alerjenlerin ve mikroorganizmaların koltuk ve halı üzerinde bulunmakta olduğunu biliyor muydunuz?

Koltuk üzerinde bulunan toz,leke,küf,alerjenler,mikroorganizmalar,bakteriler,akarlar,yemek lekeleri,yağ lekeleri ve diğerleri artık kaderiniz değil.

PROFESYONEL KOLTUK YIKAMA HİZMETİ İÇİN BİZİ ARAYIN  (0232) 255 0 555 

Klasik ev temizliği alışkanlıklarımız içerisinde bulunan koltuk silmek,fırçalamak ya da süpürmek geçerli bir koltuk temizliği standartı olarak kabul edilemeyeceği gibi koltuk temizliği konusunda tecrübesi,donanımı ve bilgisi olmayan koltuk yıkama firmalarının da size koltuk yıkama konusunda,sizin ve aileniz için gerekli olan standartlarda, koltuk yıkama,kotuk temizliği hizmeti verebilmeleri mümkün değildir.

Bu durumda akla şu soru gelebilir”TECRÜBELİ VE GÜVENİLİR BİR İZMİR KOLTUK YIKAMA FİRMASI NASIL BULABİLİRİM?

Tecrübesi ve kalitesi ile İzmir’de yıllardır en çok tercih edilen Güzel Evim hatay koltuk temizliği şirketlerini diğer koltuk yıkama firmalarından ayıran  özellikleri ile sorunuzun en doğru cevabı olacaktır.

  • Koltuk yıkama konusunda on yılı aşan deneyim.
  • Modern ve son teknoloji koltuk yıkama makineleri.
  • Organik ve kaliteli koltuk yıkama ürünleri.
  • Koltuk yıkama,koltuktan leke çıkarma konusunda uzman koltuk yıkama ekipleri.
  • Haftanın yedi günü koltuk yıkama hizmeti.
  • Koltuk yıkama konusunda %100 müşteri memnuniyeti garantisi
  • İzmir’de koltuk yıkama fiyatları alanında belirleyici firma
  • Yüzlerce olumlu koltuk yıkama referansı

 

 

izmir hatay koltuk yıkama firmaları

Güzel Evim izmir hatay koltuk yıkama firmaları sahip olduğu donanım ve tecrübe sayesinde,koltuğunuzda bulunan en derindeki,en zorlu leke ve kirleri ortadan kaldırırken koltuğunuzun kumaşında,renginde ve formunda herhangi bir zarar oluşmayacağını garanti etmektedir.

Kullanmakta olduğumuz gerek orgenik gerekse kimyasal koltuk yıkama ve leke çıkarma ürünlerini piyasadaki en kaliteli ve güvenilir ürünler arasından seçen hatay koltuk yıkama firması,koltuk yıkama aşamasının en sonunda koltuğunuzu durulayarak üzerinde herhangi bir deterjan ve kimyasal atığın kalmaması konusunda hassas davranmaktadır.

Modern koltuk yıkama donanımına ve deneyimine sahip bir koltuk yıkama firmasından alacağınız koltuk yıkama hizmeti size birçok açıdan avantaj sağlayacaktır.

Güzel Evim izmir hatay koltuk yıkama firmaları, koltuk temizliği ve hijyeni konusuna gösterdiği hassasiyeti koltuklarınızın yıpranmaması ve ailenizin daha sağlıklı bir ortamda yaşaması konularına da aynı derecede gösterir.

Daha ucuz olduğu için tercih ettiğiniz,deneyimsiz ve donanımsız koltuk yıkama firmaları, başınıza ve koltuğunuza ummadığınız sorunlar açacaktır.Bunun daha maliyetli bir çözüm olduğunu anladığınızda her şey için geç olabilir.

 

Hatay Koltuk Temizliği

Koltuk yıkamak için modern ve etkili koltuk yıkama makineleri ve kaliteli koltuk yıkama şampuanları kullanıyoruz.Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz gereği her konuya özen ve hassasiyet göstermekteyiz.

Ayrıca koltuk yıkama konusunda uzmanlaşmış ekiplerimiz size yüksek standartlarda ve sorunsuz koltuk yıkama,koltuk temizliği,koltuk hijyeni hizmetini yerine getirecektir.

Koltuk yıkama işleminde kullandığımız koltuk yıkama makinelerinin yüksek performansı,emiş gücü sayesinde koltuklarınız hemen kuruyacak ve kullanıma hazır olacaktır.

 

KOLTUKLARINIZI NASIL YIKIYORUZ

Koltuk yıkama işlemi için bir dizi işlemi dikkate almaktayız.Koltuk yıkama öncesinde koltuğun büyüklüğü,kumaş cinsi,leke ve kir durumu ve buna benzer birçok konuyu dikkatle ve hassasiyetle ele almaktayız.

Koltuk yıkama işleminde koltuktan görünmekte olan leke,kir,tozu ortadan kaldırmak kadar göz ile görülmeyen alerjen,akar,bakteri ve mikroorganizmaları da ortadan kaldırılması önemlidir.

  • Analiz: Kaliteli ve etkili bir koltuk yıkama hizmeti verebilmek için koltuğunuz üzerindeki leke,kir çeşidinden koltuk kumaşının çeşidine kadar birçok durumu analiz edip,araştırıyoruz.
  • Tespit: Sizi dinledikten ve gerekli araştırma ve gözlemlerimiz neticesinde ulaştığımız tespit ve sonuçları sizinle paylaşıyoruz.
  • Strateji: Tespitlerimiz neticesinde koltukta ne gibi leke çıkarıcı,temizleyici temizlik ürünlerinin kullanılması gerektiğine ve nasıl bir koltuk yıkama işleminin uygulanması gerektiğine karar veriyoruz.
  • Kir ve leke kabartma: Uygun ve etkili leke,kir çıkarma ürünlerini koltuk üzerine bir miktar su ile birlikte tatbik ediyoruz.
  • Fırçalama: Kir,leke kabartma işlemini daha etkili kılabilmek amacıyla koltuğu makineler ile fırçalıyoruz.
  • Leke çıkarma: Lekeli olan bölgelere lekesine uygun leke çıkarıcılar uygulayarak temizliyoruz.
  • Yıkama: Önemli bir konu olan koltuk yıkama işlemi esnasında koltuğun her santimetre karesini dikkatle ve özenle yıkıyor ve vakumluyoruz.
  • Durulama:Aileniz ve sizin için temiz ve sağlıklı yaşam alanları oluşturabilmek adına yıkama işlemi sonunda koltuk üzerinde hiçbir kimyasal kalmaması için koltuğu iyice duruluyoruz.

 

KOLTUK YIKAMA VE BAKIM İPUÇLARI

Koltuk Temizliği Kodları

W: Su bazlı temizlik ürünleri ile temizlenebilir.
S: Koltuklarınızın kumaşı sadece kuru temizleme ile temizlenmelidir.Herhangi bir su bazlı temizlik ürünü kullanılmamalıdır.
WS:Koltuklarınız kuru temizleme ile temizlenebildiği gibi su bazlı temizlik ürünleri ile de temizlenmeye uygundur.
X:Koltuklarınız sadece profesyonel temizlik şirketi tarafından, koltuk yıkama makineleri kullanılarak   temizlenmelidir.Kesinlikle kendi kendinize , bir koltuk temizleme ürünü ile temizleme yapmaya kalkışmayın.

koltuk yıkama firması

hatay koltuk yıkama şirketleri

koltuktan leke çıkarma

hatay koltuk temizlik şirketi

 

 

 

Similar Posts